Parajdi só, egy kincs Erdélyből



Ajánld ismerőseidnek!



Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.



A só nem más, mint folyékony napenergia, mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani. Kb. 250 millió évvel ezelőtt a napfény energiája kiszárította az Ősóceánt, ez az energia van a sókristály rácsaiban tárolva. Víz hozzáadásakor ezt az energiát felszabadítjuk, a sóban lévő elemek ionizálódnak, így kialakul egy ,,energia tenger", ami csak arra vár, hogy életet adjon, illetve fenntartson.

Tudtad?

-hogy az emberi test több, mint 70%-a víz?
-hogy a magzatvíz egy 37 fokos 1%-os sóoldat, ami azonos az Ősóceán só koncentrációjával?
-hogy az emberi agy 90%-a víz?
-hogy só nélkül az emberi agy nem lenne képes egyetlen egy gondolatra sem?
Plinius szerint: ,,A kristálysó az emberiség legfontosabb orvossága."

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.



Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól, egyszerű mégis hatékony egészségmegőrző!

A parajdi abban különbözik a többi sótól, hogy (ez a küllemében is látszik) nem vonják ki belőle azt a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Tapasztaltuk a fürdősó használata után, hogy egy finom iszapréteg maradt a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is!






Mire használhatod?

- Bőrbetegségekre,
- anyagcsere zavarokra,
- mozgásszervi betegségekre,
- stressz csökkentésére,
- légúti betegségekre,
- allergiára,
- fog- és szájápolásra,
- alvászavarok megszüntetésére,
- salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra-bajra.


Kipróbáltuk: a sószappant...
Csak be kell nedvesíteni és használni. Kiváló férfiaknak borotválkozás után, dezodorként, Hölgyeknek szőrtelenítés után, csípésekre stb. Hihetetlen de ránctalanításra is kiváló, csak töröld le azt a bizonyos finom olajat a sószappanról és kend a szarkalábadra! Van, aki mosásra használja a sószappant!

Meleg szívvel ajánlom ezt a fantasztikusan egyszerű ásványi anyagot, mindennapi használatra! Természetes anyag és olcsó!