3 napos bél-, máj- és tüdő méregtelenítés, ami eltávolít minden mérget, zsírt, felesleges vizet és megtisztítja az elzáródott artériákat


Ajánld ismerőseidnek!




Megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól fontos művelet a jó közérzet és a jó kedélyállapot érdekében. A méregtelenítés segíti a test megfelelő működését, amitől máris jobban érezzük magunkat.

A tüdő olyan szerv a testünkben, ami folyamatos tisztítást igényel, ez a dohányosoknál egyenesen elengedhetetlen. Fontos, hogy a tüdő teljes kapacitással működjön, megtisztítani időről időre pedig azért létfontosságú, mert mindennap rengeteg toxinnak van kitéve. Ez a tisztítás 3 napig tart. Hogy eredményes legyen, a kezelés megkezdése előtti 2 napban már ne együnk tejterméket, mivel a szervezetnek szüksége van arra, hogy megtisztítsa magát a felhalmozódott méreganyagoktól.
Igyunk egy csésze gyógyteát lefekvés előtt! Ez a tea segít majd a bélrendszer megtisztításában. Ne feledjük, hogy ne terheljük le tüdőnket nehéz fizikai gyakorlatokkal!!






3 napos módszer
Reggeli előtt igyunk 300 ml vizet 2 citrom levével. Igyunk meg 300 ml grapefruit levet, ha nem szeretjük az ízét, helyettesíthetjük ananászlével (frissen préselt és ne dobozos legyen).
Ezek a bio gyümölcsökből származó levek sok rákellenes összetevőt tartalmaznak és javítják a légutak működését is.

Következő lépésként igyunk meg 300 ml frissen présel sárgarépalevet reggeli és ebéd között. Ez a vér lúgosításában lesz segítségünkre.

Ebéd alatt fogyasszunk 400 ml káliumban gazdag gyümölcslevet vagy shake-et, ami szintén tisztító hatással rendelkezik. Erre a célra megfelel a banán, a körte és a sárgabarack.

Utolsó lépésként lefekvés előtt igyunk meg 400 ml áfonyalevet. Ez az ital segítségünkre lesz a tüdőben élősködő mikroorganizmusok ellen, melyek fertőzéseket okozhatnak.

Ezenkívül ajánlott mindhárom nap meleg vizes fürdőben relaxálni 20 percig. Az izzadás ugyanis szintén elősegíti a méreganyagok távozását a testből.

Egy kis edénybe tölthetünk forró vizet és adhatunk hozzá 5-10 csepp eukaliptusz olajat. Fölé hajolva takarjuk le a fejünket egy törölközővel és mélyen lélegezzük be, míg a víz ki nem hűl.


Forrás:  http://ketkes.com