Így tüntesd el a felpuffadt hasat 60 másodperc alatt ezzel a hihetetlen zsírégető recepttel!


Ajánld ismerőseidnek!



A felpuffadt has problémája egyre gyakoribb minden korosztálynál. Érezzük, hogy a hasunk nagyobb lett, kényelmetlenséget okoz és gyakran összetévesztjük az elhízással. A legtöbben úgy írják le ezt az állapotot, hogy olyan érzés, mintha egy óriási lufit fújnának fel az ember hasában, amitől súlyosnak és kövérnek érezzük magunkat.

Bár nagyon sok elmélet létezik arra, hogy a puffadt hastól hogyan lehet megszabadulni, a gyógymód valójában nagyon egyszerű. A neves táplálkozási szakértő, Cynthia Sass állított össze egy italt, ami semmi perc alatt megszünteti a puffadást. Szinte alig van benne kalória és csodásan égeti a zsírt, éppen ezért nagyon népszerű ital az egészséges életmódot követők körében. Ha rendszeresen fogyasztjuk, akkor mintegy ráadásként még fontos tápanyagokhoz is hozzájutunk. Emellett Cynthia Sass kidolgozta a “Lapos has” diétát, melynek alapját a Sassy víz adja és lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan veszítsünk zsírt.

Az ital megakadályozza a folyadékvesztést. Ha kizárólag tiszta vizet iszunk, nem kapjuk meg ugyanezt a hatást. Ezzel az itallal növeljük az elektrolitok mennyiségét és felpörgetjük a szervezetet.






Összetevők:
2 l víz
12 kisebb mentalevél
1 teáskanál frissen őrölt gyömbér
1 közepes méretű citrom szeletelve
1 közepes méretű uborka meghámozva és szeletelve
Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, hagyjuk őket ázni a vízben egy órán át. Ha elkészült, naponta 8-10 pohárral igyunk belőle. Tiszta vizet inni mellé nem szükséges, mivel ez az ital a vizet jól helyettesíti.


Forrás:  http://ketkes.com