BEYONCE LIMONÁDÉS TISZTÍTÓKÚRÁJA A FOGYÁST IS ELŐSEGÍTI


Ajánld ismerőseidnek!





Leadni az utolsó felesleges kilókat valódi fájdalom lehet és bárki, aki próbált már hiába diétázni, jól tudja, hogy mindegyik próbálkozás olyan, mintha folyamatosan csatát veszítenénk. Ez mégsem jelenti azt, hogy az egészséges fogyás lehetetlen küldetés. A legjobb módja annak, hogy tartós eredményt érjünk el a fogyásban, a kisebb életmódváltoztatás. Egy egészen egyszerű változtatás, amit bárki megtehet, hogy egyik étkezést egészséges élelmiszerekkel váltja fel, amilyen Beyonce kalóriaszegény citromos itala.

Ezért fog működni nálad is

1. Kevés kalóriát tartalmaz
A citromnak nincsenek varázslatos tulajdonságai, amivel elősegíti a fogyást. Egész egyszerűen kevés kalóriát tartalmaz. Az edzés persze sokat segíthet, de valójában semmit sem ér, ha több kalóriát viszünk be, mint amennyit el tudunk égetni. A citrom nagyon jó választás, mivel intenzív ízt ad nagyon kevés kalóriában.

2. Anyagcsere serkentő
A cayenne bors aktív hatóanyaga, a kapszaicin hatékonyan gyorsítja az anyagcserét.

3. Nem hagyod ki a reggelit
Ahogyan az öregek mondják, a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Mégis sokan azt gondolják, tudnak spórolni a kalóriákon, ha kihagyják a reggelit. Ám a szakértők szerint éppen ellenkezőleg működik a dolog: akik kihagyják a reggelit, általában többet esznek napközben.






4. Mert Beyoncenak is működött!
Beyonce 2006-ban tette ismertté a citromos italt, amikor azt állította, hogy segítségével 10 kilótól szabadult meg a Dreamgirls-ben játszott szerepe kedvéért. A szakértők azonban figyelmeztetnek, hogy az a tisztító diéta, ami kizárólag az ital fogyasztásából áll, veszélyes lehet, hiszen számos tápanyagot megvon a szervezettől. Nem szükséges teljesen felhagyni a szilárd ételek fogyasztásával ahhoz, hogy fogyni tudjunk, elég, ha napi egy étkezést kiváltunk a limonádéval, amivel visszafoghatjuk a kalóriabevitelt.

Így készítsd el:
½ citrom leve vagy 2 evőkanál citromlé
1-2 evőkanál tiszta B minőségű juharszirup
1/10 teáskanál cayenne bors
2,3 dl víz
Egyik étkezés vagy nassolás helyett igyuk ezt az italt, így könnyedén csökkenthetjük a kalóriabevitelt és serkenthetjük az anyagcserét!


Forrás:  http://bidista.com