Négynapos bél, máj és epetisztító kúra, ettől villámgyorsan beindul a fogyás!


Ajánld ismerőseidnek!



Sokan hiába fogyókúráznak, egy dekát sem tudnak leadni. Ennek a problémának sokszor az áll a hátterében, hogy a szervezetben felhalmozódott méreganyagok nem tudnak kiürülni, így az anyagcsere is lelassul. A belek le vannak terhelve, így az emésztés sem működik úgy ahogy kellene. A fogyás beindításához meg kell tisztítanunk a beleinket, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól és felgyorsuljon az anyagcserét.

Az első három napban ezt fogyasszuk:
Reggel: 2 dl szilvalébe tegyünk fél kávéskanálnyi cayenne borsot és ezt igyuk meg. Nyeljünk le egy teáskanál olívaolajat. A cayenne bors segít a gyulladásos folyamatok csökkentésében, az olívaolaj pedig az epe kiürüléséhez járul hozzá.

Napközben

Háromóránként igyunk meg 2,5 dl zöldség, vagy gyümölcslevet. Tetszés szerinti frissen préselt gyümölcsleveket fogyaszthatunk, a zöldségek közül viszont a sárgarépa, a zeller és a cékla ajánlott.
Délben és este is nyeljünk le egy teáskanál olívaolajat.
Igyunk sok szénsavmentes ásványvizet.
Fogyaszthatunk cukormentes gyógyteákat, a cickafark, a kamilla és a menta hozzájárul a méregtelenítéshez. Édesítőszereket ne használjunk, azonban frissen facsart citromlét adhatunk hozzá, ez is elősegíti a szervezet méregtelenítését és hozzájárul a fogyáshoz.

Zöldséglevek hatásai:

A sárgarépalé méregtelenítő és vértisztító hatású, az emésztésre is jótékony hatással van és a májat is tisztítja. A bőr egészségéhez is hozzájárul.

A zeller enyhén vízhajtó hatású, így segít a vesék tisztításában, de a magas vérnyomás csökkentéséhez is hozzájárul.

A cékla a májban felhalmozódott méreganyagokat elűzi, jótékony hatással van a bélrendszerre. A magas vastartalma miatt segít a szív és érrendszer egészségének megőrzésében, kifejezetten ajánlott vérszegények számára is.

A tisztító, méregtelenítő böjt folyamán a reggeli italt mindenképpen fogyasszuk el. 3 óránként inni kell egy pohár zöldség, vagy gyümölcslevet, így az éhségérzetünk is csökken és a szervezetünk feltöltődik vitaminokkal.






Negyedik nap:
A tisztítókúra negyedik napján felkészítjük a gyomrunkat a szilárd ételekre. A reggeli ugyanaz lesz mint az előző napokban. Délben és este is nyeljünk le egy teáskanál olívaolajat. Viszont napközben már fogyaszthatunk zabkását, salátákat hús nélkül és zöldséglevest. Ekkor már nem kell 3 óránként gyümölcslevet innunk, azonban nagyon lényeges, hogy sok folyadékot fogyasszunk. Igyunk szénsavmentes vizet és gyógyteákat, természetesen cukor nélkül.

A méregtelenítő kúra utáni napokban ne terheljük meg a gyomrunkat zsíros, nehéz ételekkel. Lassan térjünk vissza a megszokott ételekhez, fogyasszunk sok salátát és gyümölcsöt, zabkását. Igyunk szénsavmentes ásványvizet és gyógyteákat, illetve zöldségleveket, hogy az emésztőrendszer jól működjön és az anyagcsere se lassuljon le.

A méregtelenítő kúrát havonta egy alkalommal elvégezhetjük, ha szeretnénk felgyorsítani a fogyást. Csak egészséges, felnőtt emberek számára ajánlott, krónikus betegségek esetén először az orvossal kell egyeztetni. Fiatalkorúak és kismamák számára nem ajánlott ez a kúra.




Forrás:  http://ketkes.com