A legjobb reggeli méregtelenítő italok


Ajánld ismerőseidnek!



A rossz étkezési szokások és az egészségtelen életmód a gyökerei a méreganyagok szervezetben való felhalmozódásának. Ebben a cikkben bemutatjuk a leghatékonyabb méregtelenítő italokat. Hogy közülük melyiket választod, csak az ízléseden múlik!

Ezek az italok tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és segítenek, hogy természetes módon fogyhass.






Meleg citromos víz
Az egyik legjobb méregtelenítő ital. Az íze hasonlít a limonádéra és csak néhány percig tart elkészíteni. Préseld ki egy fél citrom levét és add hozzá egy pohár meleg vízhez. Fogyaszd minden reggel közvetlenül étkezés után! Bármit ehetsz mellette napközben, de figyelj az egészséges összetevőkre!

Mangós-ananászos ital
A mangó és az ananászlé keveréke a legjobb a napkezdéshez. Ez a sűrű ital bőségesen tartalmaz hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Ezzel az itallal elősegíthetjük a méreganyagok távozását, különösen az emésztőrendszerből és semlegesíthetjük vele a káros szabadgyököket is.

Dinnyelé
Könnyű elkészíteni, sok tápanyagot tartalmaz, segít felszámolni a lerakódott toxinokat a szervekből. Szuperfrissítő, így ideális a forró nyári napokon is. Szükségünk lesz hozzá 2 uborkára, néhány dinnye szeletre, menta levélre és tisztított hideg vízre. Mindig organikus hozzávalókat használjunk!

Zöld tea és citruslé
Sokan fogyasztanak rendszeresen zöld teát, mivel ez az egyik legegészségesebb tea a világon. Ám még hatékonyabb, ha citruslével kombináljuk! Azoknak is ajánlott, akik néhány pohárral többet ittak a kelleténél. Javítja az anyagcserét, sok rostot és káliumot biztosít, melyek alapvetően fontosak az egészség megőrzéséhez.


Forrás:  http://ketkes.com/