Megvan a zsíros bőr ellenszere! Felejtsd el a pattanásokat és bőrhibákat!


Ajánld ismerőseidnek!


A zsíros bőrön hamarabb alakulnak ki pattanások és mitesszerek, ezért fontos, hogy megfelelően ápoljuk. Ha odafigyelünk a bőrünk tisztítására, az kevésbé lesz zsíros és így a bőrproblémákat is megelőzhetjük. Az alábbi készítmény szebbé és egészségesebbé teszi az arcbőrt!

A zsíros bőr ellenszere:
2 evőkanál szárított cickafark
1 evőkanál szárított kamilla
fél citrom leve
Elkészítése:
Egy dl forró vizet öntsünk rá 2 evőkanál szárított cickafarkra és 1 evőkanál szárított kamillára, hagyjuk állni 10 percen át, majd szűrjük le. Keverjük hozzá fél citrom levét, majd mártsuk bele egy vattapamacsot és töröljük át vele az arcunkat.

Minden nap használjuk az arclemosót, hogy elérjük a kívánt hatást. Reggel mossunk arcot, majd töröljük át a főzettel a bőrünket. Este távolítsuk el a sminket és utána töröljük át a bőrünket a lemosóval. A főzetet két napig használjuk, utána készítsünk egy újabb adagot.







Ez az egyszerű házi készítmény, kíméletesen tisztítja a bőrt, így az sokkal egészségesebb és szebb lesz. Rendszeresen használva már pár nap után észrevehetjük, hogy kevésbé zsírosodik a bőrünk. Segít a pattanások kialakulásának megelőzésében, a bőrhibák eltüntetésében.

A cickafark megtisztítja a bőr pórosait, gyulladáscsökkentő hatású, így a kialakult bőrproblémákat is jól kezelhetjük vele. A citrom eltünteti a bőrön keletkezett zsírréteget és a foltokat, a bőrhibákat is halványítja. A kamilla megnyugtatja az irritált bőrt. A természetes alapanyagok fantasztikus hatással vannak az arcbőrre! Rendszeresen alkalmazva sokkal üdébb lesz az arcbőrünk. Néhány nap után észrevesszük, hogy milyen jótékony hatással vannak a természetes szerek a bőrünkre!


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is



Forrás:  http://ketkes.com