Régi japán módszer: tedd ezt egyszer egy héten, hogy 10 évet fiatalodj!


Ajánld ismerőseidnek!




A japán hölgyek gyönyörűek és fiatalosak, varázslatos szépségüket pedig a rizsnek köszönhetik. A rizsben olyan erős antioxidánsok találhatóak, amelyek serkentik a kollagéntermelést és így lassítják a ráncok kialakulását. A rizsben található anyagok a napsugarak káros hatásaitól is védik a bőrt. E-vitaminban gazdag táplálék, így nem csak a szépségnek tesz jót, védi a szívet és jó hatással van a koleszterinszintre.

Sajnos a japánokon kívül nem sokan ismerik a rizs tudományosan bizonyított jótékony hatásait. A bőrrel csodákat tesz, készítsd el ezt az egyszerű maszkot és tapasztald meg te magad, a fantasztikus hatásait! Ez egy régi japán arcmaszk recept, amitől kisimulnak a ráncok és megfiatalodik a bőr!






Hozzávalók:
3 evőkanál rizs
1 evőkanál tej
1 evőkanál méz
A rizst bő vízben főzzük meg, majd a megmaradt vizet szűrjük le és tegyük félre. A tejet és a mézet kavarjuk a megfőtt rizshez. A megtisztított arcbőrre kenjük fel a maszkot és hagyjuk rajta, amíg rászárad. Majd langyos vízzel mossuk le, ezután öblítsük le a bőrünket a félretett rizsfőzőlevével.

Ki gondolná, hogy ez a lé hidratálja a bőrt és fokozza a vérkeringést, segít a ráncok eltüntetésében és a gyulladt, irritált bőrre is jótékony hatással van. Ettől a maszktól egészséges és fiatalos lesz az arcbőrünk! A legjobb hatás elérésének érdekében legalább hetente egyszer alkalmazzuk a pakolást.


Forrás:  http://ketkes.com