A szervezetben 7 év alatt felhalmozódott méreganyagok, 7 nap alatt kitisztíthatóak ezzel!


Ajánld ismerőseidnek!




Sajnos csak kevesen tudják, hogy a betegségek 76%-a a vastagbélben felhalmozódott méreganyagok miatt alakul ki. A vastagbél a táplálékból kinyert vizet, ásványi anyagokat és vitaminokat juttatja el a szervezet más pontjaira. Azonban ezek a fontos anyagok nem jutnak ki a vastagbélből, ha azt toxinok tömítik el, vagy ha eljutnak akkor is fertőzötten. A kutatások szerint az emberek 2,5 és 11 kg közötti mennyiségű méreganyagok halmoznak fel a vastagbelükben.

A vastagbélben felhalmozódott méreganyagok megnehezítik a szervezet munkáját, a vitaminok nem tudnak felszívódni, így a test nem jut hozzá mindenhez amire szüksége van.

Ha szeretnéd kitisztítani a vastagbeledet, mutatunk egy jó megoldást!





Amire szükséged lesz:

fél bögre víz
fél bögre frissen facsart almalé
2 evőkanál frissen facsart citromlé
1 teáskanál gyömbérlé
fél teáskanál tengeri só

A vizet meglangyosítjuk és hozzákeverjük az alapanyagokat és már kész is. A vastagbéltisztító italt egy héten keresztül kell fogyasztani. Minden reggel, éhgyomorra el kell fogyasztani belőle egy adagot. A kúra után érezni fogod, hogy javul az emésztésed.

Az egy hét alatt legalább 2 liter vizet meg kell innod minden nap ahhoz, hogy a méreganyagok kitisztulhassanak a vastagbeledből.


A kúra nem ajánlott várandós anyáknak, kismamáknak, cukorbetegeknek és azoknak akik valamilyen betegség miatt folyamatosan gyógyszeres kezelés alatt állnak

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://ketkes.com