Így szüntesd meg az orrmelléküreg gyulladást 20 másodperc alatt!

Ajánld ismerőseidnek!





Az orrmelléküreg gyulladásnál kevés bosszantóbb dolog van. A legtöbbeknél orrfolyásban és arcüregi fájdalomban nyilvánul meg a fertőzés. A tünetek pedig 8 naptól egészen 10 hétig fennállhatnak, sőt, rosszabb esetben még tovább is.

Mit szólnál, ha azt mondanánk, 20 másodperc alatt magad mögött hagyhatod a betegséget? Csupán annyit kell tenned, hogy gyakorolj nyomást a két szemöldököd közti részre és idd meg az almaecetből, mézből, cayenne borsból, citromból álló gyógyitalt!





Az arcon számos érzékeny pont van, melyeket ha enyhén megnyomsz, csökkentheted a nyomást. Ha a két szemöldök között nyomod az orrnyerget, segítheted a nyálka és a válladék továbbhaladását, távozását, így az orrüreg hamarabb lesz gyulladásmentes.

Hogy még hatékonyabb legyél, készíts ¼ bögre organikus, szűretlen, nyers almaecetből, ½ bögre vízből, 1 evőkanál nyers mézből és cikk citrom levéből keveréket.

Forrald fel a vizet, a forró vizet öntsd egy pohárba és töltsd bele az almaecetet. Add hozzá a mézet és a cayenne borsot és alaposan keverd össze. Végül tedd bele a citromlevet és már fogyaszthatod is! Addig fogyaszd a gyógyitalt, míg a tüneteid meg nem szűnnek!

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      

Forrás:  http://ketkes.com