EGY EGYSZERŰ ÉS KÖNNYŰ MÓDSZER ISIÁSZ, HÁTFÁJÁS ÉS ÍZÜLETI FÁJDALOM ELLEN!

Ajánld ismerőseidnek!





A riciniusolaj hihetetlen mennyiségű előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Rengeteg hatékony összetevője gyógyhatásokat fejt ki az emberi szervezetre. Ennek megfelelően sokféle egészségi probléma kezeléséhez felhasználhatjuk, pl. csökkenti a gyulladást, harcol a vírusok és baktériumok ellen. Áldásos hatásait évezredek óta felhasználják, főként Indiában.




Tudományosan bizonyított tény, hogy a ricinusolajban magas koncentrációban találhatók egészséges zsírok és zsírsavak, mint a ricinolsav. Antibakteriális, antivirális, fájdalomcsökkentő és hashajtó tulajdonságai jól ismertek, ezért rendkívül hasznos isiász, ízületi gyulladás és hátfájás esetén.

Ezenkívül semmi máshoz nem hasonlíthatóan serkenti a hajnövekedést, hidratálja a bőrt, kezeli a krónikus székrekedést, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyomor- és bélrendszeri problémákat. Rovarcsípés, akné, szemölcsök és faggyúciszták kezelésére is kitűnő.

Ennyiféle elképesztő hatás birtokában nem is csoda, hogy rengeteg kozmetikum készítéséhez is felhasználják. De fontos szerep jut neki a gumi, a lakk, a festék és a textil gyártásában is.

Hogy csökkentsük vele az isiász, ízületi gyulladást, hátfájás kínjait, így használjuk a ricinusolajat!

Kenjük be vele a fájdalmas területet és gyengéden masszírozzuk a bőrbe. Naponta többször is ismételjük meg, míg nem érzünk enyhülést. Mielőtt belefognál a kezelésbe, kérd ki orvosod véleményét!


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      

Forrás:  http://bidista.com