HA A SZEMÉTBE DOBOD A KICSÍRÁZOTT FOKHAGYMÁT, AKKOR EZ A LEGFONTOSABB DOLOG AMIT MA OLVASOL!

Ajánld ismerőseidnek!





A megvásárolt fokhagyma kicsírázott valaha is mielőtt elfogyasztottátok volna? Biztos vagyok benne, hogy amikor megláttad, hogy kicsírázott, a kidobtad. Miután elolvasod ezt a cikket, biztosan nem fogod többé kidobni.

A legújabb kutatások amelyek az Agricultural and Food Chemistry magazinban jelentek meg, bebizonyították, hogy a kicsírázott fokhagyma ötször több antioxidánst tartalmaz, mint a friss.

Furcsán hangzik, de gondolj bele, hogy a legtöbb élelmiszer amit az éttermekben felhasználnak, mint kicsírázottak (magvak, növények). A növényekben lévő tápanyagok szintje még jobb lesz attól, hogy kicsíráztak. Ez a fokhagymára is érvényes.





“Amikor a növények csíráznak, érzékenyek a baktériumokra, a vírusokra és a rovarokra. ” – Dr. Jong-Sand Kim a magazinban megjelent publikáció írója. “A csírázás folyamán phytoalexins, egy kémiai anyag termelődik, amelynek védő hatása van. Ez a mikroorganizmusokra és a rovarokra káros, az emberi testre azonban nagyon jó hatással van.”

Kicsírázott, vagy nem a fokhagyma mindig jó választás. A kicsírázott fokhagyma azonban ötször egészségesebb, mivel ötször több benne az allicin, amiről több tanulmány is megjelent, mivel lassítja az érelmeszesedés folyamatát, csökkentheti a vérnyomást és segíthet a rákos megbetegedések megelőzésében.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://bidista.com/