A „KROKODIL” NEVŰ GYAKORLAT MEGSZABADÍT A VELESZÜLETETT, ILLETVE SZERZETT GERINCPROBLÉMÁKTÓL!

Ajánld ismerőseidnek!

A „krokodil” gyakorlatsor egy egyedi módszer, amelyet osztrák csontkovácsok egy csoportja fejlesztett ki. A szakértők azon lepődtek meg, hogy mennyire jól fejlett a krokodilok gerincoszlopa. Ezután figyelmesen tanulmányozták a különféle csúszómászók mozgását, és ez képezte a „krokodil” módszer alapját.
Ezek a gyakorlatok lehetővé teszik, hogy megszabaduljunk mind a veleszületett, mind a szerzett gerincproblémáinktól. Ezt a módszert az átmeneti javulás szakaszában illetve a teljes gyógyulás után is alkalmazhatod. Ha azonban súlyos gerincbetegségben szenvedsz, mindennemű gerinc-gyakorlat szigorúan tilos!

A gerinc gyógytornája

  • Első gyakorlat

Feküdj a hátadra és nyújtsad ki a lábaidat, terpeszd szét őket a vállad szélességébe. Derekadat fordítsd el jobbra, majd balra úgy, hogy a hátad lehetőleg ne emelkedjen el a földtől. Hajtsd végre ezt a gyakorlatot 8-szor.
  • Második gyakorlat

Hasonló az első gyakorlathoz; feküdj a hátadra, nyújtott lábbal kulcsold össze a bokáidat, és forgasd a derekadat jobbra, majd balra 8-szor.
  • Harmadik gyakorlat

A kiinduló helyzet itt is háton fekvő. Az egyik lábad sarkát tedd a másik lábad hegyére. Törzseddel négyszer fordulj jobbra, illetve balra, majd cseréld meg a lábaidat és újabb négy alkalommal hajtsd végre a törzselfordítást.
  • Negyedik gyakorlat

Feküdj a hátadra, hajtsd fel térdeidet, majd forgasd a derekadat nyolcszor jobbra majd nyolcszor balra.  • Ötödik gyakorlat

A következő gyakorlathoz is háton kell feküdnöd és be kell hajítanod a térdeidet. A jobb lábadat érintsed hozzá a bal térdedhez, ezután törzseddel fordulj jobbra és balra négyszer. Cseréld meg a lábaidat, majd forgasd a derekadat újabb négy alkalommal mindkét irányba.
  • Hatodik gyakorlat

Feküdj a hátadra, hajlítsd be a térdeidet, majd húzzad fel lábaidat oly módon, hogy közben a combcsontodat a hasadhoz szorítod, majd a csípődet fordítsad el jobbra és balra. A gyakorlatot ismételd meg nyolcszor.
  • Hetedik gyakorlat

Feküdj ismét a hátadra és emeld fel a jobb lábadat egészen függőleges helyzetbe. csípőddel fordulj el balra, fejeddel az ellentétes irányba. A jobb lábadnak nem kell feltétlen a földet érintenie. Maradj ebben a testhelyzetben 5-6 másodpercig. Ezután végezzed el ugyanezt a gyakorlatot a bal lábaddal is.
Az alábbi videóban egy professzionális komplex gyakorlatsort láthatsz, mely segít a gerincbetegségek gyógyításában.
Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  https://bidista.com/