Naponta 2 evőkanál ebből… Naponta -1 cm felesleg a hasadról

Ajánld ismerőseidnek!





Olvasd el ezt a cikket figyelmesen, és megtudhatod, hogyan kell elkészíteni egy csodálatos keveréket, ami kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek segítségével, elveszítheted a hasadról a felesleges zsírt, gyorsan és hatékonyan.

A zsír leadása mellet és megszünteti a felesleges vizet szervezetben. Ez az erős keverék javítja a memóriát, a látást és hallást.

Csak annyit kell tenned, hogy naponta megeszel ebből a keverékből 2 evőkanállal, legalább két héten keresztül, és akkor el fogod érni a következő eredményeket:

Megerősíti az immunrendszert
Álmatlanság ellen kiváló
Növeli az energiaszintet
Javítja az emésztést
Enyhíti a gyomorsav túltengést
Enyhíti a folyadék-visszatartás problémát
Elősegíti az anyagcserét
Növeli a libidót
Csökkenti az izzadást
Védi a torkot és a hangszalagot
Megakadályozza a bőr sejtöregedését




Szükséged lesz:

4 citrom
2 reszelt friss gyömbér
2 evőkanál fahéj
3 evőkanál méz
¼ csésze hideg víz
Elkészítés:

Csavard ki a 4 citrom levét és turmixgépben keverd össze a többi hozzávalóval együtt. Keverd, legalább 3 percig.

Fogyasztás:
Tárold a keveréket üvegedényben. Fogyassz belőle legalább 1 teáskanállal naponta kétszer, étkezés előtt. Ismételd az eljárást legalább 2 hétig, és utána tarts 2 hét szünetet, majd ismételd meg. Tartsd a keveréket hideg helyen vagy hűtőszekrényben.

Az összetevők ebben a keverékben nagyon hasznos és jótékony hatással vannak a testre és az agyra. Ez a keveréket javítja az emésztést, csökkenti a vérnyomást, és csökkenti a kockázatot a szívinfarktusnak és az agyvérzésnek. Ezen kívül lassítja az öregedési folyamatokat is Ennek a keveréknek az erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása, megszünteti az összes káros méreganyagokat a szervezetben.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://blogmania.hu