Oxfordi töltött hús

Ajánld ismerőseidnek!





Hozzávalók:
60 dkg darált hús
20 dkg főtt áttört burgonya
1 db tojás+6db főtt tojás
12 db bacon szalonna

bors
pirospaprika
vöröshagyma
-fokhagyma reszelve
muffinsütő a sütéshez



Elkészítés:

A 6 db tojást megfőztem, megpucoltam és félbe vágtam.
A szalonna kivételével a többi hozzávalókat összegyúrtam.
A tenyerembe tettem egy pogácsához elegendő masszát, kisimítottam a kezemmel,ráhelyeztem fél tojást és ráformáltam a húsos masszát úgy,hogy pogácsa legyen belőle.
Betekertem baconnel és tettem a muffinsütőbe
200 fokra melegített sütőben sütöttem


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje