Húsgolyók zöldség ágyban

Ajánld ismerőseidnek!






Hozzávalók
500 g darálthús (marha/csirke/sertés)
1 kg burgonya
200-300 g koktélparadicsom
2 db tojás
1 nagy fej vöröshagyma
1 db sárgarépa
3 gerezd fokhagyma
3 ek búzadara
5 ek majonéz
1 tk kurkuma
 2 tk mustár
só, bors 
1 kis csokor kapor
olaj






Olajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát , a zúzott fokhagymával és a közepesre reszelt sárgarépával, közben szórjuk meg a kurkumával.
Ha kész hagyjuk egy kicsit hűlni.

A burgonyát reszeljük meg, szintén a reszelő közepes lyukán.
Keverjük össsze a majonézzel, a mustárral, a tojással, a búzadarával, a sóval, a borssal és az apróra vágott kaporral.
Adjuk hozzá a hagymás, répás keveréket is.
Terítsük el egy kiolajozott közepes méretű tepsiben.
Finoman nyomkodjuk bele a tetejébe egyenletes távolságokat tartva egymástól a vizes kézzel formázott húsgombócokat és a koktélparadicsomot.

Előmelegített 180 °C hőmérsékletű sütőben süssük készre.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.mindenegybenblog.hu/