Rántsd ki a káposztát, ilyen jót még nem ettél, és egészséges is!

Ajánld ismerőseidnek!






Ünnepek után jól esik valami könnyebb, és nem utolsó sorban kicsit olcsóbb fogás. ha a leterhelt szervezetet kicsit pihentetni akarod, készíts zöldségvacsorát a következő receptből.

Hozzávalók:

– 1 kilós fejes káposzta
– 3 egész  tojás
– zsemlemorzsa
– só
– őrölt feketebors
– zsíradés a sütéshez

Így készítsd: 

Ünnepek után jól esik valami könnyebb, éb, és nem utolsó sorban kicsit olcsóbb fogás. ha a leterhelt szervezetet kicsit pihentetni akarod, készíts zöldségvacsorát a következő receptből.

fasirt
Hozzávalók:

– 1 kilós fejes káposzta
– 3 egész  tojás
– zsemlemorzsa
– só
– őrölt feketebors
– zsíradés a sütéshez





Így készítsd:

A leglényegesebb dolog az, hogy miként szeleteled fel a káposztát. Figyelj, hogy úgy vágd össze, ahogyan a képen is mutatjuk, hogy a rostja összetartsa a leveleket, mert különben szétesik, nem tudod kisütni. A képen látható módon szeleteld fel.

Ezután mártsd bele a kápsztát 5 percig forrásban lévő vízbe.

Egy külön tálkába keverj fel 3 tojást, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Egy másik tálba teheted a prézlit.

Fogjunk egy darab káposztát, mártsuk bele a tojásba, majd a prézlibe, majd megint a tojásba és süssük ki forró olajban mindkét felén.



Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsokblog.hu