Az emberek megőrülnek ezért a receptért! Gyógyítja a térd-, a csont- és az ízületi fájdalmat!

Ajánld ismerőseidnek!






Ahogy öregszünk, testünk lassan kezd elhasználódni. Ennek a folyamatnak az egyik legelső jele az ízületi és csontfájdalom, mely általában az egyik legfontosabb testrészünket, a térdet érinti.

Testsúlyunk nagy részét a térd viseli, miközben állunk, de számtalan más mozgásban is részt vesz. Éppen a fontossága miatt a leginkább ki van téve az évek során a károsodásnak. Elveszítheti rugalmasságát, amivel nagyban megnehezíti a legegyszerűbb feladatok elvégzését is.

Az egyik leglényegesebb dolog, hogy ezt a fájdalmat nem hagyjuk kezeletlenül, mondván, az öregedési folyamat természetes része. Ha így teszünk, a fájdalom még rosszabbá válik! Gyakori probléma ez, melyet sok esetben nem lehet sikeresen kezelni a hagyományos módszerekkel.

Most mutatunk egy teljesen természetes gyógymódot, ami csökkenti a fájdalmat és javítja az ízületek és csontok működését. Ennek a receptnek a segítségével szabadon és fájdalommentesen mozoghatunk!

Természetes csoda a térd-, a csont- és az ízületi fájdalom ellen





Hozzávalók:

2 evőkanál őrölt cayenne bors
1 bögre almaecet vagy ½ bögre meleg olívaolaj
2,5 cm-es gyömbér darab reszelve
A reszelt gyömbért és a cayenne borsot keverjük hozzá az almaecethez vagy az olívaolajhoz. Addig keverjük, míg egy homogén pasztát kapunk.

Ezzel a pasztával kenjük be az érintett területet naponta kétszer és hagyjuk rajta 20 percig.

A cayenne bors sok kapszaicint tartalmaz, mely erős fájdalomcsillapító. Természetes fájdalomcsökkentő hatóanyagai felmelegítik a területet és enyhítik a fájdalmat. Rendszeres alkalmazás mellett nagy javulást veszel majd észre az inak és szalagok állapotában, a fájdalom pedig tökéletesen meg fog szűnni.



Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  https://ketkes.com/az-emberek-megorulnek-ezert-receptert-gyogyitja-terd-csont-es-az-izuleti-fajdalmat/