CITROMHÉJAT DÖRZSÖLT A TALPÁBA. AMIKOR MEGTUDTUK, HOGY MIÉRT, LEESETT AZ ÁLLUNK!

Ajánld ismerőseidnek!






Sokan nem tudják, de a citrom igazi vitamin forrása a héjában rejlik, sokkal több vitamint és tápanyagot tartalmaz, mint maga a gyümölcs húsa.

Jó hatású kanyaró, szívdobogás és hisztéria ellen – ha már más szer nem használ –, fejfájás, máj- és tüdőbaj ellen, valamint gyomorgyulladás, savtúltengés, reuma, szédülés, skorbut, vízkór, váltóláz, giliszta, tífusz, izomsorvadás, veszett eb harapása és torokgyík ellen.

Sok jó tulajdonsága mellett ki kell emelni azt, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt ki. Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak. Van aki azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen. Egyesek úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.





A CITROMHÉJ 10 JÓTÉKONY HATÁSA, AMIRŐL KEVESEN TUDNAK:

erősíti a csontokat
csökkenti a stresszt
méregtelenít
megakadályozza a rák kialakulását
csökkenti a koleszterinszintet
megszünteti a szívproblémákat
ápolja a fogakat és az ínyt
serkenti a fogyást
megszünteti a bőrproblémákat
tisztítja a belső szerveket

LÁSSUK MIÉRT AJÁNLOTT A TALPON ALKALMAZNI A CITROMHÉJAT!

A fent felsoroltak mellett a citromhéj rendkívül előnyös abban az esetben is, ha krónikus izületi fájdalommal küzdünk, képes ugyanis nagyon rövid időn belül orvosolni azt. Kétféle módon használhatjuk:

Helyezzünk citromhéjat egy üvegedénybe és öntsünk rá olívaolajat. Zárjuk le az üveget és hagyjuk állni 2 hétig. Egy kevés géz lapra öntsünk egy keveset ebből a citromhéjas olajból és alkalmazzuk az érintett területen. Hagyjuk hatni ezt a kötés egy teljes éjszakán át.
Reszeljük le a citrom héját, keverjük össze egy kevés mézzel és ebből készítsünk a fentihez hasonlóan kötést, amit hagyjunk hatni 2 órán át.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsok.blog.hu