EZ AZ EGYSZERŰ ITAL KÉPES TÖBB KILÓ MÉREGANYAGOT ELTÁVOLÍTANI A VASTAGBÉLBŐL!

Ajánld ismerőseidnek!Ha egészségtelen ételeket tömtél magadba, biztosan szükséged van egy alapos béltisztításra.

Egy alapos béltisztítás méregteleníti az egész rendszert, helyreállítja a szervek megfelelő működését. Amit most ajánlunk, csupán két összetevőből áll, mézből és almaecetből. Elkészíteni könnyű otthon is bárkinek.


Méz
A nyers, organikus, feldolgozatlan méz a természet valódi mesterműve, hiszen megszámlálhatatlan előnyt tartogat szervezetünk számára és segít számos betegség esetén. Legtöbb pozitív hatása az eugenolnak, egy fenolos összetevőnek tulajdonítható.

Aktív összetevői képesek lerombolni a rákos sejteket. A feldolgozatlan méz bővelkedik probiotikumban is, ami segít helyreállítani a bélflóra egészségét, ezáltal jobb lesz az emésztés és javul a tápanyagok felszívódása is.

Almaecet
A nyers, szűretlen almaecet az egyik legjobb természetes orvosság. Ebben található a hasznos acetobaktérium, ami lebontja az ételt a bélben.

Az almaecetnek antibiotikus hatásai is vannak, melyek csökkentik a refluxot, a gyomorsav túltengést és javítják a gyomor savtartalmát.

Számos antioxidáns tartalmaz, melyek támogatják az egészséget, mint a galluszsav, a katechin, a kávésav és a klorogénsav. Az ecetsav javítja az elfogyasztott ételekből a tápanyagok felszívódását.


Ha a vastagbél működése meggyengül, különféle tüneteket vehetünk észre magunkon. Az alábbi jelek mutathatják, hogy mielőbb szükségünk van a béltisztításra:

Fájdalom
Amikor a vastagbél nem tudja megfelelően ellátni funkcióját, gyakran tapasztalhatunk fájdalmat, elsősorban isiászt, fej- és hátfájást.

Székrekedés
Székrekedést okozhat az egészségtelen étrend, a vegyi anyagok, a stressz és egyéb méreganyagok, melyek arra késztetik a vastagbelet, hogy több nyálka termelésével védje magát, ami aztán a belek falán marad.

Fáradtság
A vastagbélben felhalmozódott méreganyagok a test valamennyi részébe eljutnak a véráramon keresztül és fáradtsághoz vezetnek.

Akné
Ha a vastagbél tele lesz lerakódásokkal, a pórusok is megtelnek mérgekkel, ami akné kialakulását idézi elő.

Bűz
Amikor a vastagbél gázokat bocsát a testbe, kellemetlenné válhat a testszagunk, a leheletünk.

Így tisztítsd meg természetes módon a vastagbelet:

Hozzávalók:
2 evőkanál nyers méz
2 evőkanál
organikus almaecet
2 dl meleg víz

Rázd össze jól az almaecetet, hogy az alján lerakódott részecskék is felkeveredjenek. Utána 2 evőkanállal adj hozzá a meleg vízhez, majd tedd bele a 2 evőkanál mézet. Keverd meg jól, hogy a méz feloldódjon.

Éhgyomorra fogyaszd ezt az italt minden reggel és napközben is többször.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsok.blog.hu/