Ez a fokhagymaszirup 1000-szer erősebb minden antibiotikumnál! Így használd gyógyításra!

Ajánld ismerőseidnek!






A baktériumok által okozott fertőzések ellen eredetileg penicillint használtak az orvosok, ma más antibiotikumok terjedtek el. Csakhogy ezek az orvosságok felborítják a szervezet egyensúlyát,  ajó baktériumokat is elpusztítják a belekben, és újabb egészségügyi problémákat okoznak a szervezetben.


Az antibiotikumok nagy hátránya még, hogy a vírusfertőzések ellen, mint a nétha vagy az influenza, teljesen hatástalanok, csak a baktériumokat ölik meg, a vírusokra nem hatnak.

Van egy természetes orvosság, ami erősebb az antibiotikumoknál, sőt a vírusokat és a gombákat is megöli

Mindenkinek el kéne készítenie ezt a fokhagyma szirupot, hogy kéznél legyen csodálatos egészségügyi hatása miatt, szerencsére nagyon könnyen előállítható. Mi több, az összetevők nem drágák, és bármelyik zöldségesnél megveheted ezeket.

Az összetevők almaecet, egy kevés méz, és fokhagyma. Bár az egyes összetevők  saját egészségügyi előnyökkel járnak, amikor összekeverjük őket, ezek a hatások még inkább fokozottak lesznek. Kiegészítik egymás hatékonyságát és fokozzák azt.

A fokhagymaszirup előnyös hatása

Rendszeres fogyasztása a szirupnak, fokozatosan csökkenti a vérnyomást és a rossz koleszterin szintjét, természetesen kicsit az étkezésre is oda kell figyelni, de sokkal egészségesebb, mint a vérnyomástabletta vagy a statin, a koleszterincsökkentő gyógyszer, emelynek egyre rosszabb híre van még az orvosok körében is, egyre kevésbé szeretik felírni. A szirup csökkenti az  a megfázás és fertőzések, az ízületi fájdalmak, ízületi gyulladások, és a köszvény kialakulásának esélyét.

A méz antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, míg almaecet gazdag növényi tápanyagokban, például a híres pektinben, amelyek megakadályozzák a rák kialakulását, segítik az emésztést. Az almaecetben található sav vesekő és köszvény ellen is nagyon hatásos, feloldja a kristályokat az ízületekben, és a köveket a vesében.

És végül, de nem utolsósorban, a fokhagyma antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal bír, ez köztudott. Hatóanyaga, az allicin igazi csodaszer, oldja a plakkot az erekben, segít a sztrók, az infarktus megelőzsében, és erősíti az immunrendszert.






Hozzávalók:

8 gerezd bio fokhagyma
200 ml bio almaecet
200 ml nyers bio méz


Így készítsd:

Keverjük össze a hozzávalókat botmixerrel egy tálban.
Tartalmát tegyük át egy üvegedénybe, zárjuk le, és tároljuk a hűtőben 5 napig.
Keverjük őket át néha ebben az időszakban.
5 nap múlva, a szirup fogyasztásra kész.

Hogyan kell használni:

Adjunk hozzá 2 teáskanál szirupot egy nagy pohár vízhez, minden nap felkelés után éhgyomorra beszedve. Ne szedjük töményen, víz nélkül, mert túl erős. Rendszeresen fogyasszuk, ne várjuk meg, míg kitör a betegség, úgy sokkal hatékonyabb megelőző szer


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsokblog.hu