Gyakran puffadsz? Nem az étel, ez a baktérium okozza a problémát, eláruljuk hogy szabadulj meg tőle!

Ajánld ismerőseidnek!






Függetlenül attól, hogy a puffadás és a teltségérzet a legtöbb esetben életmódbeli hiba következménye,nem feltétlenül csak ez állhat a háttérben.
Nincs is rosszabb annál, ha már be sem tudjuk magunkon gombolni a kedvenc farmerünket. De ne aggódjunk, emögött nem feltétlenül az elhízás van – lehet, hogy csak fel vagyunk puffadva.

Sok esetben az hajlamosít a panaszok kialakulására, hogy nem fogyasztunk elegendő folyadékot. A dehidratáció következményeként az anyagcsere-folyamatok lelassulnak, gyakran székrekedés alakul ki, ami fokozott gázképződéssel jár. A folyadékpótlás legideálisabb formája a szénsavmentes víz, hiszen a szénsavas italok a bennük lévő gázok miatt puffadást válthatnak ki.

A Helicobacter pylori nevű kórokozó gyakran okoz fertőzéseket, gyulladásokat a gyomorban, bélrendszerben. A felmérések szerint a világ lakosságának kétharmadánál rendszeresen jelentkezik ez a hasi puffadással járó betegség, amelyet leginkább a nem megfelelő minőségű élelmiszerekből, ivóvízből szednek össze az emberek. Ha nem kezelik ki szakszerűen a kórt, később gyomorfekélyek alakulhatnak ki, ami már súlyos betegségnek számít.






Mit kell róla tudni?
A Helicobacter pylori gyakran okoz puffadást, gyomorégést, refluxot, székrekedést, hasmenést. A fogyni vágyók pedig hiába tesznek meg mindent, hogy megszabaduljanak pár kilótól, a baktérium által okozott rendellenességek miatt ez sehogy sem sikerül. Ez is egy fontos jel, ami arra utalhat, hogy megfertőződhettünk a fránya bacival.

Létezik egy hatásos házi készítésű gyógymód, amely segít abban, hogy megszabaduljunk a baktériumtól, így a kellemetlen puffadástól, és a kilókkal folyatott küzdelem is hatásosabb lesz.

Hozzávalók:

1 darab citromra
1 darab uborkára
1 evőkanál lereszelt friss gyömbérre
1 evőkanál aloe vera lére
egy csipet korianderre, vagy petrezselyem zöldre
½ pohár vízre

Elkészítés:
Turmixoljuk össze a hozzávalókat, és igyuk meg frissen a gyógyitalt. Az uborka és az aloe vera leve hozzájárul a zsírok elégetéséhez, a koriander, vagy petrezselyem zöld sok antioxidánst tartalmaz. A gyömbér szabályozza az emésztést, megszünteti a székrekedést, a citromlé pedig méregteleníti a szervezetet.



Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.tudasfaja.com