Így szabadulhatsz meg a betegségektől a talpadon keresztül!

Ajánld ismerőseidnek!






Főleg nyáron a melegben estére sokszor elnehezednek, megduzzadnak a lábaink. Sok ember küzd ezzel a problémával. Ilyenkor alig várjuk, hogy egy tál hideg vízbe áztassuk őket, vagy hátradőlve pihentessük.
Ha valaki magassarkút visel egész nap, akkor ezt a kellemetlenséget fokozottabban érezheti. Egy jó talpmasszázs azonban csodákra képes. Könnyen, saját magunknak is el tudjuk végezni a taplmasszázst, és nem csak a lábainknak teszünk jót vele, de például a stressztől is megszabadulhatunk. A talpunk tele van olyan pontokkal, melyeket, ha megfelelően masszírozunk, akkor számos betegségtől megszabadulhatunk. Minden szervünknek megvan a maga pontja, ezeket egy ún. talptérkép segítségével könnyen megtalálhatunk. A masszírozás által serkentjük a vérkeringést, megszabadulhatunk a méreganyagoktól, beindul a nyirokkeringés, energikusabbak, és egészségesebbek leszünk.

A talpon található idegvégződések segítségünkre lehetnek a szervezet energiarendszerének a helyreállításában. A keleti orvoslás szerint, a betegségek abból adódnak, hogy az energia felborul a szervezetünkben, és úgynevezett energiablokkok keletkeznek. Esténként masszírozzuk meg a lábunk, reggel úgy fogjuk érezni magunk, mintha kicseréltek volna.





1.A lábujjvégek masszírozása segítségével megszabadulhatunk a fejfájástól, és a stressztől.
2.A nagylábujj zónájának masszírozása által megszabadulhatunk a torokfájástól.
3.Ha a talp közepét masszírozzunk, megszabadulhatunk a légzési nehézségektől, és a különböző tüdő problémáktól.
4.Ha a hüvelykujj alatti részt nyomkodjuk kitartóan, a szív egészségét, és a vérkeringést javíthatjuk.

Annak érdekében, hogy a szervezetünk teljes egészségéről gondoskodni tudjunk, töltsünk le internetről egy lábreflexológia térképet, és alkalmazzuk minden este lefekvés előtt.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.tudasfaja.com