KEVERD ÖSSZE A SÓT ÉS AZ OLÍVAOLAJAT! 5 ÉVIG BIZTOS NEM ÉRZEL MAJD FÁJDALMAT EBBEN A TESTRÉSZBEN!

Ajánld ismerőseidnek!






 Azok, akik rendszeresen éreznek fájdalmat valamelyik testrészükben, biztosan többször is kérdezték már, hogy miért nem találtak még fel valami...

AZOK, AKIK RENDSZERESEN ÉREZNEK FÁJDALMAT VALAMELYIK TESTRÉSZÜKBEN, BIZTOSAN TÖBBSZÖR IS KÉRDEZTÉK MÁR, HOGY MIÉRT NEM TALÁLTAK MÉG FEL VALAMI CSODASZERT, AMI NEM CSAK RÖVID IDŐRE SZÜNTETI MEG A KÍNZÓ FÁJDALMAT, HANEM JÓ IDEIG EMLÉKEZNI SE KELLENE RÁ.


Az alábbi recept a só és olaj keverékéből tevődik össze és kifejezetten a nyaki fájdalomra fejti ki hatását. Olyan hatékonyan hat a fájdalomra, hogy akár évekre képes száműzni azt





HASZNÁLATA:

Az első napon 2-3 percig masszírozzuk be a krémet, a következő napon emeljük további 2-3 percre, és ezt egészen addig folytassuk, amíg el nem érjük a 20 percet. Ha befejeztük a masszázst, távolítsuk el a felesleges olajat egy nedves törölköző segítségével. Kissé talán irritálhatja a bőrt, de egy bőrnyugtató, hidratáló krémmel megkönnyíthető az irritáció. Ez az irritáció viszont hamar megszűnik. A kezelés körülbelül 10 napot vesz igénybe.


HATÁSA:

Javul a vérkeringés az érintett területen, az izmok és a csontszövetek regenerálódnak, megújulnak a nyaki gerinc véráramlások, megszűnik a fejfájás és még a látás is javul. Az anyagcserére is hatással van, a szervezet méregtelenítésbe kezd majd.

HOZZÁVALÓK:

10 evőkanál só
20 evőkanál finomítatlan napraforgóolaj vagy olívaolaj


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsok.blog.hu/