Több ezer ember életét menti meg évente ez a két egyszerű hozzávaló keveréke!

Ajánld ismerőseidnek!






Csodálatos gyógyulás: egy hatás, ami 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia.Miért keressük annyit és annyiszor a gyógyuláshoz vezető utat, és miért nem próbálunk meg sokszor alternatív gyógymódot? Most, a tudasfaja.com egy egyszerű, és nagyon jól bevált gyógymódot szeretne az olvasók elé tárni, ez pedig nem más, mint a citrom és a szódabikarbóna kombinációja.


Sok ember hal meg úgy, hogy abszolút esélyük sincs az életben maradásra. Ennek esélye abban az arányban változik, hogy betegségünk milyen fázisban jár, azaz, mennyire erős a szervezetre gyakorolt hatása.

A citrom erős anti-karcinogén tulajdonságokkal rendelkezik. Erős hatást gyakorol a tumorokra és a cisztákra, amellett, hogy a rák minden típusúval erőteljesen veszi fel a harcot. Szódabikarbónával vegyítve pedig normalizálja a PH- értéket a szervezetben.







A citrom szintén nagyon erős antimikrobiális hatást fejt ki a gombás, és bakteriális fertőzések ellen. Hatékony a férgek, és szervezetben élő belső élősködők felett. Antidepresszáns, normalizálja a vérnyomást, valamint  csökkenti a stresszt és nyugtatja az idegeket.

Érdekes tény, hogy 1970 óta 20 laboratóriumi vizsgálat is bizonyította, hogy a citrom elpusztítja a rákos sejtek több, mint felét. Megakadályozzák a rák továbbterjedését, és 10.000-szer erősebb intenzitással hatnak azok ellen, mint a gyógyszerek, a kemoterápia és a narkotikus termékek. További gyógyhatásuk része, hogy 12-féle daganatos betegséggel szemben pozitívan hatnak. Mialatt felveszik a harcot a rákkal, addig nem károsítják az egészséges sejteket, ezáltal mondhatjuk dupla hatást érnek el.

A készítmény nagyon egyszerű: 250 ml limonádét (amihez egy fél citrom levét használhatjuk) keverjük össze 1/2 teáskanál  (gyógyszertári) szódabikarbónával egy pohárban és a csodálatos ital már is kész! Ezt fogyasszuk reggeli előtt, éhgyomorra minden nap.

Szintén pozitívum, hogy ez a gyógymód nem rendelkezik a gyógyszerek káros mellékhatásaival, vagy a kemoterápia utólagos következményeivel.

A fentiek kipróbálásából vagy ki nem próbálásából adódó következményekért a cikk publikálója semmilyen felelősséget nem vállal! Azt javaslom, hogy olvass utána a interneten a hatásoknak és mindenképpen konzultálj orvosoddal.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.tudasfaja.com