A legjobb szer magas koleszterin ellen, felejtsd el a gyógyszert!

Ajánld ismerőseidnek!








Ha azt akarjuk, hogy ürülni tudjanak a vérben jelenlevő toxinok, vissza kell adni az érfalak rugalmasságát, és ki kell pucolni az eret a koleszterintől. Mivel ételeink rengeteg káros kémiai szert is tartalmaznak, nem árt néha értisztítást végezni, azonban csak a naturális megoldás ajánlott ennek érdekében.

A fokhagyma és a citrom együtt az egyik legjobb vértisztító. A két ételből készült keverék leviszi a koleszterinszintet, erősíti az érfalat, és megvéd több betegségtől, mint például az érelmeszesedés.

Az orosz természetgyógyászatban a fokhagyma-citrom keverék az egyik legkedveltebb természetes szer. Számos tanulmány alapján bizonyították, hogy megakadályozza a rákos sejtek burjánzását, így a tumoros megbetegedések ellenszere is lehet. Antioxidáns tartalma miatt pedig hozzájárul a sejtek regenerálódásához.






Erre lesz szükség: 4 gerezd fokhagyma, 4 egész citrom (héjastól, így csak bió lehet), 2,5 liter forrásban levő víz.

Így készül: Öntsünk egy edénybe 2 liter vizet, forraljuk fel 200-300 ml almaecetet beleöntve. Mikor felforrt, húzzuk le a tűzhelyről, rakjuk bele a citromokat, hagyjuk húsz percig ázni, hogy a héjukon levő szennyeződések lejöjjenek.

A citromokat héjastól vágjuk össze, a fokhagymát hámozzuk meg, majd rakjuk egy turmixgépbe az egészet. A keveréket tegyük egy üvegbe, majd öntsük fel teljesen vízzel. Az üveget hagyjuk három napig a hűtőben. Majd kész is. A javasolt mennyiség: naponta háromszor 50 ml, negyven napon át. Évente egyszer csináljuk meg ezt a kúrát, először csak egy-egy kávéskanállal fogyasszunk, majd lassan növeljük az adagot a fent leírt mennyiségig.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsokblog.hu