A legújabb orvosi áttörés: keverd össze a citromot szódabikarbónával!

Ajánld ismerőseidnek!









A tudósok bebizonyították, hogy a citrom 12 különféle betegség esetén roncsolni képes a rákos daganatokat.

  
Megakadályozza a továbbterjedést, a megfékezésben pedig 10 ezerszer erősebb hatékonyságot fejt ki, mint a gyógyszerek és a kemoterápia. A citrom lúgosító hatása miatt enyhíti a gyomor panaszokat, mint a savas refluxot, a gyomorégést, a szorulást, puffadást vagy a hányingert. Citromlével biztosíthatod a szervezet lúgosságát, megelőzhető a vesekő kialakulása, magas C- és B- vitamintartalma természetes fertőtlenítő hatást fejt ki és visszaszorítja a gyulladásokat.




A citrom másik tulajdonsága, hogy a gyógyszerekkel szemben úgy tudja felvenni a küzdelmet a rákos sejtekkel, hogy közben a normális sejtek nem roncsolódnak, nem mennek tönkre. Ez a mechanizmus a citrom magas C-vitamin tartalmának köszönhető, mely miatt a test széles spektrumban képes felvenni a  harcot a bakteriális és gombás fertőzésekkel szemben. A citrom szabályozza a vérnyomástés egyben erős antidepresszáns is, hatékonyan csökkenti a stresszt.

A citrom savanyú ízét sokan nem szeretik, hiszen ez a mediterrán gyümölcs rendkívül gazdag savakban. Ezt csökkentheted, ha szódabikarbónával együtt fogyasztod el a napi citrommennyiségedet. Keverj össze 2 dl citromlevet egy teáskanál szódabikarbónával egy pohárban minden reggel éhgyomorra igyál meg belőle egy pohárral. Kezd ezzel a napod!



Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://szupertanacsokblog.hu/