A zellerben lévő apigenin megállíthatja a mellrák növekedését

Ajánld ismerőseidnek!






Kutatók szerint még a mellrák igen agresszív formájának terjedését is meg lehetne állítani a konyhában, kamrában vagy a helyi piacon megtalálható egyszerű élelmiszerrel.

A több millió dollár értékű “rák ipar”-t lekörözve, a kutatók egy elképesztő új kutatási eredménnyel álltak elő.
A zellerben található ismert összetevő, az apigenin – igen olcsó módja lenne a mellrák elleni küzdelemnek. A szomorú része a történetnek? A kutatók is elismerik, hogy szinte lehetetlen pénzbeli támogatást kapni a további kutatásokra, mivel a gyógyszeripari vállalatok nem profitálnak belőle!

Ennek eredményeképpen a kutatást valószínűleg le kell állítani. Nyilvánvalóbb már nem is lehetne, hogy ezek a vállalatok egyáltalán nem érdekeltek a betegségek gyógyításában. Nem csoda, hogy a rák elleni gyógyszerek valójában a betegeket gyorsabban ölik meg, mint maga a rák. A kezelések ára pedig csillagászati.

Salmon Hyder elmondja: mivel az apigenin növényi kivonat és könnyen ki lehet vonni a zeller növényből, a gyógyszeripari cégek nem húznak belőle hasznot, ezért az iparág nem fog pénzt befektetni olyasmibe, ami csak természetesen a kertben is nő.”




A tanulmány megállapította, hogy az apigenin még a halálos, gyorsan növekvő emlődaganatok esetén is gátolja a sejtek növekedését és elnyomja egy olyan gén működését, amely köztudottan összefüggésbe hozható a rák növekedésével. Más szóval, egy csodálatos hatású összetevővel állunk szemben. Továbbá a hajszálerek amelyekről ismert tény a rákos sejtek táplálása, zsugorodni kezdtek és korlátozott tápanyag áramlást biztosítottak a tumor számára – így az éhező rák sejtek nem voltak képesek szaporodni.





Ezeket a hatásokat az apigeninben gazdag ételekben figyelték meg mint a zeller, petrezselyem és kakukkfű. Még az is lehetséges, hogy az apigenint étrend kiegészítő formájában vegye be az emberiség, amely lehetővé tenné a magasabb koncentrációbani fogyasztást a rákos betegek számára.


Az sajnos tény, hogy a gyógyszeripari vállalatok és szervezetek a rákkutatás területén továbbra is figyelmen kívül hagyják jelentős tanulmányok eredményeit és nem ismerik el az apigenin, kurkuma és gyömbér hatásait sem.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is