Oldalak

Almás sütemény vaníliás pudinggal – Soha nem fogsz mást sütni!


Ajánld ismerőseidnek!


 
Összetevők

155 g cukor
2 csomag vaníliás cukor
250 g vaj
kevés só
250 g liszt
2 csomag vaníliás pudingpor
3 tojás
155 ml tej
3 nagy alma
1 csomag sütőpor


Elkészítés
(A sütőt előmelegítjük 180-190 °C-ra, és egy tepsit kikenünk kevés vajjal.)

1. Ezután a vajat a vaníliás cukorral, cukorral és kevés sóval habosra keverjük. Ezután fokozatosan hozzákeverjük a tojásokat. Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport, majd keverjük jól össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a tejet.

2. Most megmossuk az almát, meghámozzuk, kimagozzuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Lapát segítségével az almadarabokat a tésztába hajtjuk.

3. Végül töltse meg a masszát az almadarabokkal a téglalap alakú formába, és süsse a középső polcon 40-50 percig, és kész is. Gyors és ízletes!

Forrás:  Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje