SOHA NE ALUDJ A HÁZIÁLLATODDAL, AZ ÉLETEDBE KERÜLHET


Ajánld ismerőseidnek!




Azt gondolod, a kutyával vagy macskával aludni jó dolog, hiszen egy szerető lény, akivel megosztod az életedet, miért ne kaphatna helyet az ágyadban is?




Sokan nincsenek tisztában azza, mekkora kockázata van annak, ha a házi kedvenccel együtt alszunk. Sok kisállat férges, még akkor is ha az állatorvos időnként ad egy féregtelenítő tablettát. Ezek a paraziták olyan gyorsan szaporodnak, hogy meglepő módon négyhavonta kellene minden háziállatnál féregtelenítést csinálni, mert a paraziták a kölyök állatot meg is ölhetik, emberre meg különösen veszélyesek, mert a mi bélrendszerünk nem olyan ellenálló, mint a ragadozóké, a kutyáké és a macskáké. Az ember immunrendszere nincs felkészülve erre.





A legtöbb parazita nagyon ártalmas Ha kisállatunk van, nemcsak rendben kell tartani, fürdetni, egészségesen etetni, de néhány havonta el kellene vinni állatorvoshoz, mint egy kis gyereket, amit bizony kevesen tesznek meg.

És ezt még sokan tetézik azzal, hogy túl közel engedik az állatot, ami halálos betegséget okozhat embernek is. Főleg, ha kisgyerek is van a családban.