Oldalak

Stefánia fasirt leveles tésztával burkolva



Ajánld ismerőseidnek!


 
  1kg sertés-marha darálthúshoz
reszelek egy jó nagy fej vöröshagymát és 4nagy gerezd fokhagymát.
Fűszerezem 1kávéskanálnyi sóval, fekete s fehér borssal,pirospaprikával, 1evőkanálnyi ételízesítővel és petrezselyemzölddel.


Adok hozzá 3egész tojást és 3szelet tejben áztatott szikkadt kenyeret vagy zsemlét.
A kinyújtott leveles tészta közepére teszem hosszában a hús egy részét s főtt tojást teszek a közepébe és befedem a hússal majd a tésztával. Egy felvert tojással lekenem s 200fokos sütőben kb 30-40perc alatt megsütöm.
Ez a mennyiség így sok a formába. Kb 12db fasirt még kijön belőle amit sütőpapírral bélelt tepsiben sütöttem meg pici olajjal meglocsolva
Forrás:  https://www.facebook.com