5 perces recept – Mínusz 3 kg!


Ajánld ismerőseidnek!


Ha néhány kilótól a lehető leggyorsabban szeretnél megszabadulni anélkül, hogy éheztetnéd magad, neked erre a last minute megoldásra van szükséged! Az összetevők között nincs varázspor, se csodaszer, hatása mégis elképesztő. Ez az ital akkor siet a segítségedre, amikor a legnagyobb szükséged van rá!






Hozzávalók:
egy csokor petrezselyem
1 citrom
1 pohár (2,3 dl) víz
Vágjuk finomra a petrezselymet, a legjobb, ha aprítógépbe tesszük. Facsarjuk ki a citrom levét és adjuk hozzá a pohár vízhez.

Reggelente fogyasszuk, mielőtt bármit ennénk vagy innánk. 5 napig igyuk, majd tartsunk 10 napos szünetet. Az ital segítségével több kalóriát tudunk elégetni, miközben szervezetünknek megadjuk a kellő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot is.

A petrezselyem jót tesz az emésztésnek, segít a szervezetnek megszabadulni a felhalmozódott folyadéktól, amitől még kövérebbnek nézünk ki, mint amilyenek valójában vagyunk.

5 nap alatt akár több mint 3 kg-ot is leadhatunk, persze csak akkor, ha némi kardiozással is egyekötjük az ital fogyasztását. Ha nem ízlik, víz helyett készíthetjük zöld teával is. A zöld teás változatot délután igyuk, a vízzel készültet reggel. Az hatás rövid időn belül érezhető lesz, frissnek és energikusnak fogjuk érezni magunkat.

Tartsd észben, hogy ez az ital sem képes semmissé tenni azokat a felesleges kalóriákat, amiket napközben beviszel! De egészséges és mértékletes étkezéssel a hatásai tovább tartanak!