Oldalak

Ez a töltött burgonya nem csak finom hanem egyszerűen is elkészíthető. A sütés élménye és az ízek harmóniája garantáltan elkápráztat!



Ajánld ismerőseidnek!


 
Print Friendly and PDF  
  
Ma egy káprázatos töltött burgonya receptet mutatunk nektek, amely gyorsan elkészíthető és nagyon finom.

Hozzávalók:
15 db burgonya,
250 g hús,
1 db hagyma,
50 g tejföl,
50 g vaj,
só,
őrölt bors.


Elkészítés:

Tisztítsuk meg a burgonyát, majd kaparjuk ki a közepét, vigyázzunk a burgonya fala ne sérüljön meg. Főzzük a burgonyákat sós vízben 8-10 percet.


A hagymát tisztítsuk meg, majd daráljuk le a hússal együtt. Fűszerezzük a húsos tölteléket, majd keverjük össze. Töltsük meg a burgonyákat a darált húsos töltelékkel, majd tegyük egy mélyebb tepsibe.




A tejfölt keverjük össze a sóval, az olvasztott vajjal és egy kevés vízzel, majd öntsük rá a töltött burgonyára. 180 fokra előmelegített sütőben süssük nagyjából 30 percet. Melegen tálaljuk, jó étvágyat.

Forrás:  
https://ketkes.com/toltott-burgonya-egy-nagyon-egyszeru-etel-amely-biztosan-elnyeri-a-csalad-tetszeset/


Több mint 500 teljes recept a 
Fincsi Receptek  Instagram oldalon