Hagymás csirkemáj, olcsó és finom


Ajánld ismerőseidnek!


 
Print Friendly and PDF  
  A hozzávalók mennyisége attól függ, mennyit akarunk főzni. 
Minél több a hagyma alatta, annál sűrűbb zamatosabb lesz.

Elkészítés



A májat megtisztítom, csíkokra szeletelem, majd a hagymát tetszés szerinti nagyságúra szeletelem, sertés zsíron megdinsztelem majd ráteszem a tisztított májat (csirkemáj) delikát, majoránna, bors pirospaprika, víz nem kell rá, mert saját levében sűrűn kavargatva zsírjára pirítom, és kész. Sózni utólag, mert megkeményedik a máj!

Rozika Csatáriné konyhájából

Forrás:  https://ketkes.com/hagymas-csirkemaj-olcso-es-finom/


Több mint 500 teljes recept a 
Fincsi Receptek  Instagram oldalon