Ajánld ismerőseidnek!
30 dkg Rama margarin
20 dkg porcukor
6 tojássárgája
késhegynyi fahéj
reszelt citromhéj
4 tk. kakaópor
20 dkg darált dió
10 dkg apróra vágott csokoládé
5 dkg mazsola
12,5 dkg liszt
1 csg. sütőpor
1 csipet só
6 tojásfehérje
Elkészítés:
A margarint a porcukorral, tojássárgákkal, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a kakaóval habosra keverjük.
Belekeverjük a diót, a mazsolát, a lisztben elkevert sütőport és egy csipet sót.
Hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és közepes tűznél sütjük.
20 dkg porcukor
6 tojássárgája
késhegynyi fahéj
reszelt citromhéj
4 tk. kakaópor
20 dkg darált dió
10 dkg apróra vágott csokoládé
5 dkg mazsola
12,5 dkg liszt
1 csg. sütőpor
1 csipet só
6 tojásfehérje
Elkészítés:
A margarint a porcukorral, tojássárgákkal, fahéjjal, reszelt citromhéjjal és a kakaóval habosra keverjük.
Belekeverjük a diót, a mazsolát, a lisztben elkevert sütőport és egy csipet sót.
Hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és közepes tűznél sütjük.