Mámorító mustáros tejfölös csirke – odáig lesz tőle a család!



Ajánld ismerőseidnek! 



Hozzávalók

1 kg csirkemell
1 vöröshagyma
10 dkg gomba
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál mustár
petrezselyemzöld
só, bors
olaj





Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük és öntünk alá egy pici vizet. Fedő alatt puhára főzzük. A tejfölt, a tejszínt és a mustárt összekeverjük, mikor a hús puha, felöntjük vele.
 Pár percig főzzük, majd megszórjuk a petrezselyemzölddel és fogyaszthatjuk.


Forrás:  http://ketkes.com