Hozzávalók
Tészta:
25 dkg liszt
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
2 db egész tojás
1 csomag szalakáli.
Töltelék:
2 csomag túró (negyed kilós)
30 dkg ráma
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 db citrom reszelt héja
1 csomag vanilia ízű Aranka krémpor.
Elkészítése
A tészta hozzávalóikból 2 lapot sütni a tepsi hátán (gáz tepsi).
Töltelék:
Habosra kikeverni és a két lap közzé tölteni, hidegre tenni, másnap szeletelni (keskeny, téglalap), a tetejét porcukorral bőven megszórni.
Tészta:
25 dkg liszt
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
2 db egész tojás
1 csomag szalakáli.
Töltelék:
2 csomag túró (negyed kilós)
30 dkg ráma
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 db citrom reszelt héja
1 csomag vanilia ízű Aranka krémpor.
Elkészítése
A tészta hozzávalóikból 2 lapot sütni a tepsi hátán (gáz tepsi).
Töltelék:
Habosra kikeverni és a két lap közzé tölteni, hidegre tenni, másnap szeletelni (keskeny, téglalap), a tetejét porcukorral bőven megszórni.