Így lesz 10 évvel fiatalabb az arcbőröd


Ajánld ismerőseidnek!



Minden nő álma, hogy szép és fiatal arcbőre legyen. A korunk nem lesz az arcunkra írva, ha ezt az egyszerű módszert alkalmazzuk! Ez a készítmény megtisztítja és összehúzza a pórusokat, feszesebbé teszi az arcbőrt és leszámol a petyhüdtséggel!

Fiatalító arclemosó:
2 x 4 evőkanál szárított zsálya
2 x 2 evőkanál cickafark
1,5 dl vodka
Elkészítése:
Egy zárható üvegbe, vagy edénybe tegyük bele a zsályát és a cickafarkot, öntsük rá a vodkát. Zárjuk le és hagyjuk állni egy hétig, majd szűrjük le. Tegyünk bele egy újabb adag, azaz 4 evőkanál zsályát és 2 evőkanál cickafarkot. Újra zárjuk le az üveget és hagyjuk állni a készítményt még egy hétig, majd szűrjük le. Gézlapon is szűrjük át, hogy tiszta folyadékot kapjunk. Az arclemosó most már nem alkohol illatú, a zsálya illata dominál.





Reggel és este mossuk meg az arcunkat, majd töröljük át a zsályás arclemosóval és kenjük be a megszokott hidratálókrémünkkel. Alkalmazzuk rendszeresen, hogy elérjük a kívánt hatást! Ha érzékeny az arcbőrünk és az arclemosó hatására enyhe csípő érzés lép fel, hígítsuk kevés desztillált vízzel.


A zsálya bőrfiatalító hatású, megtisztítja a bőrt és a pórusokat, már néhány használat után rugalmasabb és feszesebb lesz az arcbőr! A cickafark gyulladáscsökkentő, így az irritációkat és a pattanásokat és más bőrhibákat is csillapítja. Rendszeres használat esetén az arcbőr sokkal feszesebb, élénkebb lesz! Egyszerre nem érdemes nagyobb mennyiségű készítményt előállítani, mivel a házi kozmetikumokban nincsenek tartósítószerek.

Forrás:  http://ketkes.com