ÍGY TÁVOLÍTSD EL AZ ANYAJEGYEKET, BŐRKINÖVÉSEKET, SZEMÖLCSÖKET, MÁJFOLTOKAT HÁZILAG



Ajánld ismerőseidnek!



1. Anyajegy

Jó rá a fokhagyma: egy félbevágott gerezddel kend be a z anyajegyet, majd ragaszd le sebtapasszal pár óráig. Naponta ismételd, amíg el nem tűnik az anyajegy. A ricinusolaj és a szódabikarbóna is hatékony: egy kevés olajba tegyünk szódabikarbónát, míg egy pasztát kapunk. Kenjük az anyajegyre, és hagyjuk rajta leragasztva éjszakára le. 

Az almaecetes megoldás: mossuk le az anyajegyeket kevés almaecettel, és ragasszuk le, 8 óráig legyen rajta.

2. SZEMÖLCS

A papillomavírus okozza a szemölcsöket: a szalicil sav (aszpirin), és a fagyasztás a legjobb. A banánhéjjal való leragasztás is segít. A méz is jó: kössük le mézes tapasszal a szemölcsöt. Az almaecet és a fokhagyma is használ: borogatásként.







3. BŐRKINÖVÉSEK

Egy vattát itassunk át almaecettel, majd öblítsük le a kinövéseket. Addig alkalmazzuk, míg leesnek. Vagy teafa olajjal háromszor kenjük be a kinövéseket naponta.

4. PINGENTFOLTOK

Öregedési foltoknak jó a citromlé, amely világosít, egy vattakoronggal kenjük be a területet. Az aloe vera gél is használ, tegyük rá a foltokra, ragasszuk rá, hogy pár óráig kifejthesse hatását. A hagyma isj ó rá, turmixoljunk össze egy fejet, és a lével naponta kenjük be a foltokat.

5. ELTÖMŐDÖTT PÓRUSOK

A levegőben lévő szennyeződésektől a bőr pórusai gyakran eldugulnak, és fekete miteszerek alakulnak ki. Ahhoz, hogy ettől megszabaduljunk, készítsünk cukorból arcradírt. Egy evőkanál cukrot keverjünk össze ugyanennyi citromlével, majd körkörös mozdulattal dörzsöljük be arcunkat pár percig. Utána langyos vízzel öblítsük le.

A gőzölési módszeri is. Hajoljunk meleg víz fölé, és 15 percig gőzöljük arcbőrünket, a végén kevés almaecetben mossuk meg arcunkat, majd vízzel öblítsük le.


Forrás:  http://szupertanacsok.blog.hu/2016/06/28/igy_tavolitsd_el_az_anyajegyeket_borkinoveseket_szemolcsoket_majfoltokat_hazilag