Tészta:
20 dkg porcukor
2 evőkanál méz
4 evőkanál víz
7 dkg margarin
2 tojás
1 csomag őrölt fahéj
1 teáskanál szódabikarbóna
55-60 dkg liszt
Krém:
3 csomag vanília ízű pudingpor
3 dl tej
25 dkg porcukor
25 dkg vaj
A porcukrot a vízzel, a margarinnal összefőzzük gőz fölött. A tűzről levesszük és belekeverjük a tojást, a fahéjat, a szódabikarbónát és a lisztet. Összegyúrjuk és négy cipóra osztjuk. Kinyújtjuk és 180 °C-on, közepes méretű tepsi hátulján megsütjük. A krémhez a pudingokat megfőzzük a szokásos eljárással, majd a porcukros vajat is hozzákeverjük, amikor a puding kihűlt.
Debreceniné Bakos Anita receptje.