Tészta:
45 dkg liszt
1, 5 dl tej
2 dkg élesztő
pici cukor ( az élesztőhöz)
20 dkg margarin
4 evőkanál cukor
Töltelék:
50 dkg darált dió
1 kis üveg (280 g) sárgabarack lekvár
4 evőkanál cukor (ízlés szerint)
Tetejére:
csokimáz
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk majd kételé vesszük, és az egyik lapot a 25 x 35 cm-es tepsi aljára nyújtjuk. A tepsit nem kell kikenni. A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, és tepsiben levő tésztára kenjük, majda a másik lapot is rányújtjuk a töltelék tetejére és villával utóbbit megszurkáljuk. Sütőben, 180°C-on, körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. Még melegen öntjük rá a csokimázat.