MÉREGTELENÍTS ÉS SZABADULJ MEG A PUFFADÁSTÓL GYÖMBÉRES-CITROMOS TEÁVAL!


Ajánld ismerőseidnek!




A gyömbéres tea citrommal fokozza az emésztést, eltávolítja a toxinokat a szervezetből, javítja az emésztőrendszer állapotát és működését, csökkenti az étvágyat, a puffadást, segít az allergián, serkenti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert és helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

Az időjárás változása sok betegséget előhozhat. Az egyik ilyen a megfázás. Szerencsére vannak egyszerű és természetes módszerek a megfázás megelőzésére, ahogyan egészségi állapotunk javítására is. Ilyen ital az ajurvédikus gyömbéres-citromos tea.

Néhány ősi ajurvédikus írás szerint naponta több csészével is ajánlott meginni ebből a teából. Ennek ellenére mi ezt nem mernénk tanácsolni, hiszen a javasolt mennyiség egyéntől függ. Kezdjük a napot ezzel az itallal és tegyünk szokásunkká rendszeres fogyasztását!

Az erős ízű tea energetizál, javítja a keringést. A citromnak megvan az a különleges képessége, hogy fokozza a nyáltermelődést és segíti a belek működését.





Elkészítés:
Hámozzunk meg egy nagyobb darab gyömbért és facsarjuk ki a levét az ujjainkkal. Kb. 1 teáskanál levet kell kapnunk.
Öntsünk forró levet a gyömbér levéhez és hagyjuk állni 2-3 percig.
Majd adjuk hozzá egy fél citrom levét.
Tegyünk hozzá 1 teáskanál mézet, szűrjük le és kortyonként fogyasszuk.
Aki allergiás vagy orrmelléküreg problémája van, az a következőképpen készítse a teát:
A szeletelt vagy reszelt gyömbért tegyük egy vízzel teli edénybe, adjuk hozzá a citromlevet, majd az egészet forraljuk fel.
Forrás után fedjük le és hagyjuk állni 5 percig.
Szűrjük át és édesítsük mézzel.
Lassan kortyoljuk el a teát.
Gyógyhatások
A gyömbéres-citromos tea segíti az emésztőrendszer munkáját és nagyon hatékony a méreganyagok eltávolításában.

Egyik legfőbb hatása, hogy megszünteti a felfúvódást, helyreállítja a testfolyadékok áramlását, melyek csökkentik az emésztési zavarokat és visszaadják a gyomor komfortérzetét.


Gyógyhatásainak köszönhetően a teát ajánlják azoknak, akiknek problémájuk van a keringésükkel, a légutakkal vagy nyomás éreznek a mellkasukban.

Forrás:  http://bidista.com