Minden idők legerőteljesebb természetes antibiotikuma: Bármilyen fertőzést elpusztít a testben!


Ajánld ismerőseidnek!Ha egy hatékony, teljesen természetes és szuperegészséges antibiotikumot kerestél, itt a neked való recept! Ez a csodaszer feltölti a testet, hogy az megfelelően működjön és nagyon egyszerűen elkészíthető otthon is.

Létrehozni egy erős és áttörhetetlen immunrendszert alapvetően fontos ahhoz, hogy a szervezet megfelelően működjön. Mondj búcsút a gyulladásoknak és a fertőzéseknek, bízz ebben a gyógymódban, hogy megvéd a károsodástól.

Ne becsüld le a recepet egyetlen hozzávalóját sem. Mindegyikük különböző célt szolgál és mindegyikük felveszi a harcot a fertőzésekkel és a baktériumokkal.

Hozzávalók:
3 bögre almaecet
¼ bögre fokhagyma finomra vágva
¼ bögre hagyma finomra vágva
2 friss paprika, extra erős és chili
¼ bögre gyömbér reszelve
2 evőkanál torma reszelve
2 evőkanál kurkuma
3 evőknanál méz
Az almaecet kivételével az összes hozzávalót keverjük össze. Ha jól elkeveredtek, tegyük egy befőttes üvegbe. Most adjuk hozzá az almaecetet, rázzuk és keverjük össze alaposan.

14 napig tartsuk száraz és sötét helyen, majd gézen szűrjük át.

Naponta egy evőkanállal együnk meg belőle. Ez az adag már elég ahhoz, hogy távol tartsa a fertőzéseket és a baktériumokat. Ne feledkezzünk meg a fűszeres ízről, ez teszi még csodásabbá ezt a gyógyírt!Forrás:  http://ketkes.com