Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók a tésztához
6 tojás
6 ek porcukor
1/2 cs sütőpor
6 ek liszt
1 dl étolaj
2 ek kakaópor
Tojásfehérjét habbá verjük. A tojások sárgát a porcukorral habosra keverjük. Lisztet, sütőport, kakaóport elkeverjük és a masszához adjuk az étolajjal együtt. Végül hozzáadjuk a habot és papírral bélelt tepsiben ( 25x30 ) 180 fokon megsütjük.
Krém:
6 dl tej
2 cs. tejszínes pudingpor
1 cs margarin
20 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
nescafe
A tejben felfőzzük a pudingot és hűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral.
A tésztára rákenjük a krém felét.
Másik felébe belekeverjük a kakaóport és ízlés szerint nescafet. Ezt rákenjük a fehér krémre. Csokoládéval bevonjuk , lehűtjük majd szeleteljük.
6 tojás
6 ek porcukor
1/2 cs sütőpor
6 ek liszt
1 dl étolaj
2 ek kakaópor
Tojásfehérjét habbá verjük. A tojások sárgát a porcukorral habosra keverjük. Lisztet, sütőport, kakaóport elkeverjük és a masszához adjuk az étolajjal együtt. Végül hozzáadjuk a habot és papírral bélelt tepsiben ( 25x30 ) 180 fokon megsütjük.
Krém:
6 dl tej
2 cs. tejszínes pudingpor
1 cs margarin
20 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
nescafe
A tejben felfőzzük a pudingot és hűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral.
A tésztára rákenjük a krém felét.
Másik felébe belekeverjük a kakaóport és ízlés szerint nescafet. Ezt rákenjük a fehér krémre. Csokoládéval bevonjuk , lehűtjük majd szeleteljük.
Forrás: Konyhamánia Edit Módra (Vass Lászlóné Edit) receptje