Hozzávalók: 45 dkg liszt
5 dkg margarin
20 dkg porcukor
2 egész tojás
2 evők. méz
2 evők. kakaópor
1 kávésk. szódabikarbóna
csipet só kb
. 1-2 evők. tejföl
Krém:
3 csomag tejszín ízű pudingpor
1 evőkanál liszt
7 dl tej
2 dl tejföl
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
20 dkg porcukor
2 egész tojás
2 evők. méz
2 evők. kakaópor
1 kávésk. szódabikarbóna
csipet só kb
. 1-2 evők. tejföl
Krém:
3 csomag tejszín ízű pudingpor
1 evőkanál liszt
7 dl tej
2 dl tejföl
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, majd közepes méretű tepsi hátán (nálam 21x33 cm) külön-külön két lapot sütünk belőle. Nyújtáskor könnyen leragad, ezért eléggé lisztezni kell, én még a tepsire is szórtam kevés lisztet, hogy biztos ne ragadjon le sütéskor se. Ha a lapok kihűltek, a következő krémmel töltjük meg: A három csomag pudingot, és a kanálnyi lisztet egy lábosba összekeverjük, majd a tejjel lassan felöntjük, közben csomómentesre keverve. Feltesszük a tűzre, és sűrű krémmé főzzük. Ha kész, lehűzzük a tűzről, és belekeverjük a tejfölt. Kihűtjük (érdemes hidegvízbe állítani a lábost, úgy hűteni). A margarint a cukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudingos krémmel összedolgozzuk. A két lap közé kenjük a krémet, a felső lapot kissé rá is nyomkodjuk. Hamar megpuhul a tészta, utána rögtön szeletelhető.