Fagyaszd le a citromot még ma, mert megmentheti az életed!

Ajánld ismerőseidnek!








A kutatók és a tudósok szerint a citromban lévő ráksejteket elpusztító anyag nem elsősorban a citrom levében keresendő, hanem inkább a héjában, a magjában és a húsában. Mi ennek ellenére csak a levét fogyasztjuk.

A fenti az egyik legfontosabb és legfőbb oka annak, hogy mindig tartsunk a fagyasztóban citromot, ami a rákmegelőzés mellett még számos dologra is hasznos! A citromban található citromsav sokkal erősebb a rákellenes gyógyszereknél. Titka abban rejlik, hogy úgy pusztítja el a rákos sejteket, hogy az egészségeseket nem roncsolja közben.
Sokan azt gondolják, hogy a citromban található antioxidánsok és vitaminok a citrom levében vannak, pedig nem! A citrom héja, magja és a gyümölcs húsa a legegészségesebb, mi mégis mindig a kukába dobjuk őket.
fagyasztott citrom





Miért fagyasszunk?
A fent leírtak miatt valahogy meg kell mentenünk a citrom héját és fogyaszthatóvá kell tennünk, amelyre a fagyasztás jelenti a megoldást. Elsősorban fertőtlenítenünk kell a héjat a vegyszerektől, amelyet szódabikarbónás, almaecetes vízzel tudunk megtenni. Szeleteljük fel a citromot és így, szeletekre bontva helyezzük a fagyasztóba. Várjuk meg, amíg teljesen fagyos nem lesz, majd vegyük ki és egy reszelőn reszeljük le. Bármilyen italhoz keverve tökéletes védelmet biztosít az egész szervezet számára.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.tudasfaja.com