Legalább heti 1-szer készitsd el ezt a receptet

Ajánld ismerőseidnek!






Évszázadokon keresztül a japán nők voltak azok, akik a legtöbbet tagadhattak le a korukból, az arcukon ugyanis nem látszanak az évek. A titkukra mindig is kíváncsi volt mindenki, az alábbi recept ezt az ősi receptet tárja fel.

A fő alkotóelem a rizs, amelynek mindenféle változatát, a rizskorpát, a rizskorpa olajat és a rizs vizét is felhasználják a szépségápolásban. A rizsnek magas az antioxidáns tartalma, nagy mennyiségű linolsavat és szkvalént tartalmaz, erős antioxidáns és képes arra, hogy serkentse a kollagén termelődését a bőrben. Véd a korai öregedéstől és megakadályozza a ráncok kialakulását. Emellett még a nap káros hatásaitól is megvédi a bőrt, tele van E-vitaminnal, ráadásul a koleszterin szintet is csökkentik és védik a szívet.

Az alábbi recept nem csak azok számára ajánlott, akik fiatalságukat szeretnék megőrizni! Különösen ajánljuk még azoknak a szépülni és fiatalodni vágyó nőknek is, akik szeretnék eltüntetni ráncaikat, fel szeretnék frissíteni a bőrüket és a tükörbe nézve 10 évvel fiatalabbak szeretnének lenni.





Hozzávalók:
3 evőkanál rizs
1 evőkanál méz
1 evőkanál tej

Elkészítés:
A vízben főzzük meg a rizst és szűrjük le, de ne öntsük ki a vizet! Ehhez ugyanis hozzá kell kevernünk egy evőkanál meleg tejet és jól össze kell kevernünk. Végezetül adjuk hozzá a mézet is és jó alaposan keverjük össze, tegyük vissza a megfőtt rizst is! 

Használata:
Tisztítsuk meg az arcunkat, majd vigyük fel rá az elkészített maszkot. Hagyjuk hatni amíg teljesen megszárad, majd tiszta vízzel mossuk le.  Heti egyszer elegendő megismételni.

Hatása:
Ez a keverék egy természetes hidratálóként működik, amely javítja a vérkeringést és megakadályozza az öregedési foltok kialakulását és csökkenti a gyulladásokat.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      


Forrás:  http://www.tudasfaja.com/