Édesség sütés nélkül, fenséges ananászos krémes finomság, ha valami édesre vágysz!



Ajánld ismerőseidnek!





  Hozzávalók:
700 g ananászkonzerv,
400 habtejszín,
15 g zselatin,
100 ml sűrített tej,
1 csomag babapiskóta.





Elkészítés:
Az ananászkonzerv levét öntsük le, mártsuk bele a babapiskótát. Egy 22 cm átmérőjű tortaforma aljába tegyük bele a babapiskótát. A forma oldalához tegyünk ananászkarikákat. A habot verjük fel, keverjük hozzá a sűrített tejet és a feloldott zselatint. Pár szelet ananászt tegyünk félre a díszítéshez, a többit szeleteljünk kockára és keverjük a habhoz. A krémet öntsük a tortaformába, a félretett ananásszal díszítsük. Tegyük legalább 3 órára a hűtőbe.