Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
Húshoz:
6 szelet csirkemell
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 dl étolaj
Feltéthez:
30 dkg mexikói vegyes zöldség
20 dkg vargánya gomba szeletelve
3 dkg vaj
10 dkg tejszínes sajt (tömlős)
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
2 dl főzőtejszín
1 ek liszt
Tetejére:
15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A csirkemell szeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
Étolajon mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd papírtörlőre szedjük.
A zöldségeket a vajon megpároljuk és fűszerezzük sóval, borssal.
A tejszínt, a tömlős sajtot és a liszttel kikeverjük, majd a zöldségekre öntjük és összeforraljuk. Langyosra hűtjük.
Egy hőálló tálat vajjal kikenjük. Az elősütött húst lerakjuk az aljára. A zöldséges ragut elosztjuk a húsokon, reszelt sajttal megszórjuk.
180 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük kb 25 perc alatt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!