Rántsd ki a káposztát, ilyen jót még nem ettél, és egészséges is!


Ajánld ismerőseidnek!


 
Print Friendly and PDF  
  Hozzávalók:

– 1 kilós fejes káposzta
– 3 egész  tojás
– zsemlemorzsa
– só
– őrölt feketebors
– zsíradés a sütéshez





Így készítsd:

A leglényegesebb dolog az, hogy miként szeleteled fel a káposztát. Figyelj, hogy úgy vágd össze, ahogyan a képen is mutatjuk, hogy a rostja összetartsa a leveleket, mert különben szétesik, nem tudod kisütni. A képen látható módon szeleteld fel.



Ezután mártsd bele a kápsztát 5 percig forrásban lévő vízbe.

Egy külön tálkába keverj fel 3 tojást, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Egy másik tálba teheted a prézlit.

Fogjunk egy darab káposztát, mártsuk bele a tojásba, majd a prézlibe, majd megint a tojásba és süssük ki forró olajban mindkét felén.


Több mint 500 teljes recept a 
Fincsi Receptek  Instagram oldalon